Locaties

WP Groen Service heeft 3 locaties;

- Groen Service Barendrecht (Beschutte werkplek)

- Groen Service Locatie Pelgrimskerk (Beschutte/ Beschermde werkplek)

- Groen Service Alexander (Beschutte/ Beschermde werkplek)

Barendrecht is de hoofdlocatie. Vanuit Barendrecht gaan we met busjes naar de werkplek. Er zijn veel verschillende soorten werkzaamheden. Tuinen worden aangelegd. ( bijvoorbeeld bestraten, vijvers maken en schuttingen plaatsen.) tuinen worden onderhouden ( bijvoorbeeld gras maaien, schoffelen, blad blazen en snoeien.) We doen ook boomklussen, we snoeien bomen of zagen ze om. De vaste leerwerkcoaches en praktijkondersteuner zijn Rob van Gogh, Marco Groeneveld, Dik Schipper en sandra van de Velde.  Voor contact bel Rob van Gogh 06-51617367 Groen Service Barendrecht is open van maandag t/m vrijdag.

Locatie Pelgrimskerk is een centrale plek midden in de wijk IJsselmonde. De kerk heeft divere ruimtes beschikbaar gesteld van waaruit WP Groen Service kan werken. Het werk omvat groenwerkzaamheden in de wijk en het onderhoud van een zevental tuinen van nabijgelegen woonlocaties van Pameijer. Rondom de kerk liggen een moestuin en een kruidentuin die ook door Groen Service worden bijgehouden. Naast tuinwerk is er ook de mgelijkheid om schoonmaakwerk en onderhoud te doen in en om de gebouwen van de kerk. De vaste leerwerkcoach en praktijkondersteuners zijn Gerald Karels, Arie Pluimert en Lidia Eijkmans. Voor contact bel Gerard 06-10259597  Groen Service werkt hier van maandag t/m donderdag.

Alexander is het project dat Groen Service in de wijk Alexander heeft opgezet. Wij werken vanaf de Viersprong aan de John Mottweg in Ommoord. Vanaf de Viersprong rijden we met bus en aanhangwagen naar klanten in de omgeving voor tuinonderhoud. De vaste leerwerkcoaches zijn Johan Los en Alex Konijnenburg. Voor contact bel Johan 06-22903518. Groen Service Alexander is open van maandag tot en met donderdag.

Wil u of jij een keer op één of meerdere locaties komen kijken, bel dan met de contactpersoon voor een afspraak. Altijd welkom, wij en de mensen die bij ons werken vinden het heel leuk om te laten zien wat wij doen.