Locaties

WP Groen Service heeft 3 locaties:

- Groen Service Barendrecht (Beschutte werkplek)

- Groen Service Pelgrimskerk IJsselmonde (Beschutte / Beschermde werkplek)

- Groen Service Alexander / Viersprong (Beschutte / Beschermde werkplek)

Locatie Barendrecht is de hoofdlocatie. Vanuit Barendrecht gaan we met busjes naar de werkplek. Er zijn veel verschillende soorten werkzaamheden. Tuinen worden aangelegd. ( bijvoorbeeld bestraten, vijvers maken en schuttingen plaatsen.) tuinen worden onderhouden ( bijvoorbeeld gras maaien, schoffelen, blad blazen en snoeien.) We doen ook boomklussen, we snoeien bomen of zagen ze om. De vaste leerwerkcoaches en praktijkondersteuner zijn Rob van Gogh, Marco Groeneweg, Dik Schipper en Sandra van de Velde. Groen Service Barendrecht is open van maandag t/m vrijdag.

Locatie Pelgrimskerk is een centrale plek midden in de wijk IJsselmonde. De kerk heeft divere ruimtes beschikbaar gesteld van waaruit WP Groen Service kan werken. Het werk omvat groenwerkzaamheden in de wijk en het onderhoud van een zevental tuinen van nabijgelegen woonlocaties van Pameijer. Rondom de kerk liggen een moestuin en een kruidentuin die ook door Groen Service worden bijgehouden. Naast tuinwerk is er ook de mgelijkheid om schoonmaakwerk en onderhoud te doen in en om de gebouwen van de kerk. De vaste leerwerkcoaches en praktijkondersteuners zijn Liesbeth Maurer-Visser en Lidia Eijkmans. Groen Service werkt hier van maandag t/m donderdag.

Locatie Alexander / Viersprong is gelegen in het voormalige pand van AC de Viersprong, aan de John Mottweg. Zij vertrekken dagelijks met bus en aanhangwagen om tuinonderhoud bij klanten in de omgeving te gaan doen. Naast het werk bij onze klanten is er ook genoeg te doen in en om de Viersprong; Openhaard hout zagen, blad ruimen, schoffelen of groenten verbouwen. De vaste leerwerkcoaches en praktijkondersteuners zijn Alex Konijnenburg, Arie Pluimert en Gerald Karels. Groen Service werkt hier van maandag t/m donderdag.

Wil u of jij een keer op één of meerdere locaties komen kijken, bel dan met de contactpersoon voor een afspraak. Altijd welkom, wij en de mensen die bij ons werken vinden het heel leuk om te laten zien wat wij doen.

Voor contact is de Groen Service te bereiken op 088 - 271 62 13.