Locaties

WP Groen Service heeft 3 locaties:

- Groen Service Barendrecht  (Beschutte werkplek)

- Groen Service Pelgrimskerk IJsselmonde (Beschutte / Beschermde werkplek)

- Groen Service Alexander de Viersprong (Beschutte / Beschermde werkplek)

Locatie Barendrecht is de hoofdlocatie. Elke dag rijdt iedereen uit met de werkbus naar verschillende werkplekken voor aanleg en onderhoud opdrachten. Elke tuin kent uitdagende soorten werkzaamheden. Tuinen worden aangelegd. ( bijvoorbeeld bestraten, vijvers maken en schuttingen plaatsen.) tuinen worden onderhouden ( bijvoorbeeld gras maaien, schoffelen, blad blazen en snoeien.) We doen ook boomklussen, zoals snoeien van bomen of zagen. Groen Service Barendrecht is open van maandag t/m vrijdag.

Locatie Pelgrimskerk ligt op een centrale plek midden in de wijk IJsselmonde tegenover AC Kreileroord en op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard. Werkproject Groen Service is gevestigd in een kerk. Het werk omvat groenwerkzaamheden in de wijk en daarbuiten van een tiental tuinen. In de kerktuin wordt er gewerkt in een moestuin, fruit en kruidentuin. Naast tuinwerk is er ook de mogelijkheid om schoonmaakwerk en onderhoud te doen in en om het gebouw van de kerk. Groen Service werkt hier van maandag t/m donderdag.

Locatie Alexander de Viersprong is gelegen in het voormalige pand van AC de Viersprong, aan de John Mottweg 122. Dagelijks vertrekt het team met een volgeladen werkbus naar de tuinen voor tuinonderhoud bij klanten in de omgeving. Naast het werk bij onze klanten is er ook genoeg te doen in en om de Viersprong; Openhaard hout zagen, blad ruimen, schoffelen of groenten verbouwen. Groen Service werkt hier van maandag t/m donderdag.

Wilt u of jij een keer op één of meerdere locaties komen kijken of dit iets voor jou is om te werken, bel dan met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak. Je bent van harte welkom. Wij en de mensen die bij ons werken, vinden het heel leuke om te laten zien wat wij doen.

Voor contact is de Groen Service te bereiken op 088 - 271 62 13.