Pelgrimskerk IJsselmonde


Activering en zinvolle dagbesteding in en om de Pelgrimskerk.

Midden in de wijk Groot IJsselmonde staat de Pelgrimskerk; Een plek waar Groen Service elke week van maandag t/m donderdag actief bezig is. Met als uitvalsbasis het gebouw van de kerk wordt er onderhoud gepleegd aan het openbaar groen in de wijk en zo’n tien grote tuinen van Pameijer zelf. Verder is er ook genoeg te doen in de Kerktuin met haar moestuin, (pluk) fruit -en kruidentuin.

Het werkproject bevat hoofdzakelijk uit groenonderhoud van de tuinen, maar zeker ook schoonmaakwerk in en om de kerk, papierprikken in de wijk, houtbewerking en een fietsproject.
Het werk is zeer divers te noemen en er is altijd wel iets te doen.

Bij werkproject Groen Service draait het om jouw wensen en jouw mogelijkheden. We nodigen je graag uit om te komen ervaren, beleven en lekker te werken aan jouw talenten onder begeleiding van professionele coaching.

Wil je verder in het vak als hovenier? Wil je certificaten behalen zoals “VCA Basisveiligheid”, “Veilig werken met de Bosmaaier” of “Veilig werken met de Heftruck” ? Dan is hier zeker de mogelijkheid voor.

In samenwerking met ervaren hoveniers, begeleiders en een jobcoach kan er worden gekeken, naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Groen Service heeft contact met diverse andere bedrijven en werkplekken. Samen met jou kan er worden gekeken of je daar mogelijk aan de slag zou kunnen.

Medewerkers ontvangen een vergoeding van €2,50 per dag. Woon je verder dan 5 km bij het project vandaan dan worden je reiskosten vergoed. Uiteraard wordt je voorzien van werkkleding om je werk goed en veilig te kunnen doen.

Heb je zin om langs te komen? Je bent altijd welkom!

Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen of onderhouden? Neem dan gerust contact men ons op. Wilt u meer weten over onze dit project of onze andere projecten? Kijk dan eens verder op onze website Tuin Aanleg en onderhoud.

Samen is het buiten gewoon mooi!!