Barendrecht

Werken, leren, ervaren en doen... zeer veelzijdig en zeer professioneel.

In Barendrecht staat op het bedrijventerrein een grote loods met daarin gereedschap om nagenoeg alle werkzaamheden in de tuin of groensector te verrichten. Van schoffel tot kettingzaag en van bladblazer tot tractor... Werkproject Groen Service heeft het!

De medewerkers die bij Groen Service werken krijgen alle gelegenheid om zich te ontwikkelen en om te leren werken met verschillende gereedschappen. Ieder op zijn of haar niveau en interesse

Er wordt met bussen gereden naar verschillende tuinen in de regio voor zowel aanleg als onderhoud. Dit alles onder vakkundige begeleiding van ervaren hoveniers en begeleiders.

Veel van onze medewerkers hebben de volgende certificaten behaald: “Veilig werken met de motorkettingzaag”, “Bosmaaien”, “VCA” en “Vorkheftruck”. Hierbij is zeer nauw samengewerkt met Lentis die met hun docenten bij ons de lessen verzorgen.

Er wordt ook samengewerkt met diverse hoveniers en andere bedrijven in de regio. Hierdoor heeft Groen Service ook de ingang bij veel diverse werkervaringsplekken buiten Pameijer. Jobcoaches begeleiden medewerkers verder in hun weg naar een betaalde baan die overigens ook buiten de groensector kan liggen.

Heeft u interesse in de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Op onze website Tuin Aanleg & Onderhoud vindt u meer informatie en foto’s van diverse projecten die door Groen Service zijn gerealiseerd.

Wil je bij ons aan de slag? Kom dan eens langs of kijk op onze website.