Locaties

WP Groen Service heeft 3 locaties:

- Groen Service Barendrecht (Beschutte werkplek)

- Groen Service Pelgrimskerk IJsselmonde (Beschutte / Beschermde werkplek)

- Groen Service Alexander / Viersprong (Beschutte / Beschermde werkplek)

Locatie Barendrecht is de hoofdlocatie. Vanuit Barendrecht gaan we met busjes naar de werkplek. Er zijn veel verschillende soorten werkzaamheden. Tuinen worden aangelegd. ( bijvoorbeeld bestraten, vijvers maken en schuttingen plaatsen.) tuinen worden onderhouden ( bijvoorbeeld gras maaien, schoffelen, blad blazen en snoeien.) We doen ook boomklussen, we snoeien bomen of zagen ze om. De vaste leerwerkcoaches en praktijkondersteuner zijn Rob van Gogh, Marco Groeneweg, Dik Schipper en Sandra van de Velde. Groen Service Barendrecht is open van maandag t/m vrijdag.

Locatie Pelgrimskerk is een centrale plek midden in de wijk IJsselmonde. De kerk heeft divere ruimtes beschikbaar gesteld van waaruit WP Groen Service kan werken. Het werk omvat groenwerkzaamheden in de wijk en het onderhoud van een zevental tuinen van nabijgelegen woonlocaties van Pameijer. Rondom de kerk liggen een moestuin en een kruidentuin die ook door Groen Service worden bijgehouden. Naast tuinwerk is er ook de mgelijkheid om schoonmaakwerk en onderhoud te doen in en om de gebouwen van de kerk. De vaste leerwerkcoaches en praktijkondersteuners zijn Liesbeth Maurer-Visser en Lidia Eijkmans. Groen Service werkt hier van maandag t/m donderdag.

Locatie Alexander / Viersprong is gelegen in het voormalige pand van AC de Viersprong, aan de John Mottweg. Zij vertrekken dagelijks met bus en aanhangwagen om tuinonderhoud bij klanten in de omgeving te gaan doen. Naast het werk bij onze klanten is er ook genoeg te doen in en om de Viersprong; Openhaard hout zagen, blad ruimen, schoffelen of groenten verbouwen. De vaste leerwerkcoaches en praktijkondersteuners zijn Alex Konijnenburg, Arie Pluimert en Gerald Karels. Groen Service werkt hier van maandag t/m donderdag.

Wil u of jij een keer op één of meerdere locaties komen kijken, bel dan met de contactpersoon voor een afspraak. Altijd welkom, wij en de mensen die bij ons werken vinden het heel leuk om te laten zien wat wij doen.

Voor contact is de Groen Service te bereiken op 088 - 271 62 13.

 

 

Alexander / Viersprong

Alles Buitengewoon opgeruimd en netjes...

Vanuit het vroegere AC de Viersprong aan de John Mottweg 222 in de wijk Ommoord vertrekken wij dagelijks met bus en aanhangwagen om tuinonderhoud bij klanten in de omgeving te gaan doen. Naast het werk bij onze klanten is er ook genoeg te doen in en om de Viersprong; Openhaard hout zagen, blad ruimen, schoffelen of groenten verbouwen. Samen met onze vrijwilligers is het goed toeven op de Viersprong.

Voor veel medewerkers vormt het werk een goede vorm van dagbesteding; je bent bijna altijd buiten, je krijgt voldoende lichaamsbeweging en het werk is duidelijk en vastomlijnd.
Er zijn ook mensen die willen doorstromen naar een betaalde baan.

Het trainen van diverse werknemersvaardigheden middels het werken in de tuin en het openbaar groen staat centraal.
Kom zeker eens langs om te kijken wat jij bij ons kan vinden.

Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen of onderhouden? Neem dan gerust contact men ons op. Wilt u meer weten over onze dit project of onze andere projecten? Kijk dan eens verder op onze website.

Wij maken voor u alles buiten gewoon mooi!!

Barendrecht

Werken, leren, ervaren en doen... zeer veelzijdig en zeer professioneel.

In Barendrecht staat op het bedrijventerrein een grote loods met daarin gereedschap om nagenoeg alle werkzaamheden in de tuin of groensector te verrichten. Van schoffel tot kettingzaag en van bladblazer tot tractor... Werkproject Groen Service heeft het!

De medewerkers die bij Groen Service werken krijgen alle gelegenheid om zich te ontwikkelen en om te leren werken met verschillende gereedschappen. Ieder op zijn of haar niveau en interesse

Er wordt met bussen gereden naar verschillende tuinen in de regio voor zowel aanleg als onderhoud. Dit alles onder vakkundige begeleiding van ervaren hoveniers en begeleiders.

Veel van onze medewerkers hebben de volgende certificaten behaald: “Veilig werken met de motorkettingzaag”, “Bosmaaien”, “VCA” en “Vorkheftruck”. Hierbij is zeer nauw samengewerkt met het Edudeltacollege die met hun docenten bij ons de lessen verzorgen.

Er wordt ook samengewerkt met diverse hoveniers en andere bedrijven in de regio. Hierdoor heeft Groen Service ook de ingang bij veel diverse werkervaringsplekken buiten Pameijer. Jobcoaches begeleiden medewerkers verder in hun weg naar een betaalde baan die overigens ook buiten de groensector kan liggen.

Heeft u interesse in de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Op onze website vindt u meer informatie en foto’s van diverse projecten die door Groen Service zijn gerealiseerd.

Wil je bij ons aan de slag? Kom dan eens langs of kijk op onze website.

Pelgrimskerk IJsselmonde


Activering en zinvolle dagbesteding in en om de Pelgrimskerk.

Midden in de wijk Groot IJsselmonde staat de Pelgrimskerk; Een plek waar Groen Service elke week van maandag t/m donderdag actief bezig is. Met als uitvalsbasis het bijgebouw van de kerk wordt er onderhoud gepleegd aan het openbaar groen in de wijk en zo’n zeven grote tuinen van Pameijer zelf. Verder is er ook genoeg te doen in de tuin

 rondom de kerk met de daarbij behorende moestuin en kruidentuin.

Het project bevat naast werken in de tuin ook schoonmaakwerk aan de kerk en onderhoud van het kerkgebouw.
Het werk is zeer divers te noemen en er is altijd wel iets te doen.

Bij werkproject Groen Service draait het om jouw wensen en jouw mogelijkheden. We nodigen je graag uit om te komen ervaren, beleven en lekker te werken aan jezelf.

Wil je verder in het vak hovenier? 

Wil je certificaten behalen zoals “VCA Basisveiligheid”, “Veilig werken met de Bosmaaier” of “Veilig werken met de Heftruck” ? Dan is hier zeker de mogelijkheid voor.
In samenwerking met ervaren hoveniers, begeleiders en een jobcoach kan er worden gekeken, naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Groen Service heeft contact met diverse andere bedrijven en werkplekken. Samen met jou kan er worden gekeken of je daar mogelijk aan de slag zou kunnen.

Medewerkers ontvangen een vergoeding van €2,50 per dag. Woon je verder dan 5 km bij het project vandaan dan worden je reiskosten vergoed. Uiteraard wordt je voorzien van werkkleding om je werk goed e

n veilig te kunnen doen.

Heb je zin om langs te komen? Je bent altijd welkom!