Wil jij werken bij Groen Service?

Groen Service

Jij wilt graag buiten werken in het groen, dan ga je dit doen! Jij mag in deze tuinen aan de slag met tuinonderhoud of tuinaanleg o.a. grasmaaien, heggen knippen, schoffelen van bloemrijke perken, planten bewateren en bomen snoeien. Wil jij liever tuinen bestraten, schuttingen aanleggen of tuinhekken plaatsen dan dan behoort dit ook tot jouw uitdaging. Bij ons ontdek jij waar jouw talenten liggen en werk je tevens aan je persoonlijke, emotionele en sociale ontwikkeling samen met professionele coaching van een leerwerkcoach en praktijkondersteuner.

Met het team van jouw locatie maakt je elke tuin weer netjes. Wil jij je verder ontwikkelen binnen het werkveld als hovenier dan mag jij cursussen volgen als: Veilig leren werken met de bosmaaier of vorkheftruck,  hiervoor behaal je een certificaat. Ben je vervolgens geïnteresseerd om verder te gaan in het vak, dan kies jij ervoor om een VCA Basisveiligheid (diploma op het gebied van veilig en gezond werken) te behalen om en er vervolgens de arbeidsmarkt mee op te gaan. Groen Service bied bovengenoemde curssusen aan om je talenten te ontwikkelen en je de mogelijkheid te geven, middels de samenwerking met ervaren hoveniers, de juiste begeleiding en een bekwame jobcoach, het werkveld te introduceren naar een betaalde baan.

Onze 3 locaties:

Wat biedt Groen Service Barendrecht?

In Barendrecht, Hoofdkantoor van de Groen service, gevestigd op Bijdorp-West 81, ligt de focus op het onderhouden en aanleggen van tuinen. Elke dag rijden er 4 werkbussen met aanhanger uit op weg naar de tuinen. Vier teams van 3 tot 6 medewerkers rijden vanuit het bedrijventerrein met al het benodigde gereedschap en materiaal naar de de tuinen in Rotterdam en omstreken. Na een tuinvergadering weet het team naar welke tuinen er gereden wordt om vandaar uit aanleg en onderhoudswerkzaamheden te verrichten.

Wat biedt Groen Service Pelgrimskerk IJsselmonde?

Midden in de wijk Groot IJsselmonde, aan de Reyerdijk 51, staat de Pelgrimskerk. Er wordt onderhoud gepleegd aan het openbaar groen, aanleg en verzorging van de moestuin en kruidentuin en daarnaast rijden we uit naar zeven grote tuinen in de omgeving. In deze tuinen mag he grasmaaien, heggen knippen, schoffelen van perken en snoeien van bomen en struiken.

Werk je liever aan onderhoudswerkzaamheden in en om de kerk, dan kan je aan de slag met het verven, beitsen en repareren van tuinmeubelen, de schutting of onderhoud aan de kerk zelf. Binnen de kerk bieden we ook allerlei schoonmaak werkzaamheden. Ben je technisch aangelegd of wil je daarin vaardiger worden, dan zijn er ook diverse fietsen die gerepareerd of gedemonteerd kunnen worden.

Al met al biedt werken bij Pameijer Groen Service Pelgrimskerk diverse mogelijkheden. Er is hier altijd wel wat te doen!

Wat biedt Groen Service Alexander / Viersprong?

Vanuit het vroegere AC de Viersprong aan de John Mottweg 222 in de wijk Ommoord vertrekt het team dagelijks met werkbus en aanhangwagen om tuinonderhoud bij particuliere klanten of Pameijer woningen in de omgeving te gaan doen. Naast het werk bij onze klanten is er ook genoeg te doen in en om de Viersprong; Openhaard hout zagen, gazon onderhoud, blad ruimen, schoffelen of groenten verbouwen

Welke ondersteuning krijg je?

Professionele praktijkondersteuners en leerwerkcoaches bieden je de ondersteuning en begeleiding bij je werkplannen om je persoonlijke doelen te behalen. Wij bespreken regelmatig je voortgang, monitoren en evalueren tijdig op je doelen. Daarnaast coachen we je op je werkvaardigheid middels INVRA-arbeid. Wil je een certificaat halen, dan bespreken we dit met elkaar om te kijken of het op dat moment haalbaar is.

Wat levert het je op?

  • Je leert er samen en zelfstandig te werken
  • Je kan je vaardigheden waarmaken door een certificaat voor bosmaaien, vorkheftruck rijden en/of je VCA Basisveiligheid te behalen.
  • Je wettelijk toegestane dagvergoeding is € 2,50 per dag (€ 1,25 per dagdeel), plus een eventuele reiskostenvergoeding indien je meer dan 5 km. vanaf je huis moet reizen.

Wat is ook nog belangrijk om te weten?

Een paar dingen zijn belangrijk om te hebben:

  • Je hebt een indicatie voor begeleiding nodig (Beschermd of Beschut)
  • Je kunt zelfstandig reizen of je hebt een indicatie voor vervoer (tot 6 km. van je woning).
  • Je moet zelf een lunchpakketje meenemen.
  • Je krijgt van ons beschermende kleding en veiligheidschoeisel, deze kleding en schoenen moet je dragen om bij ons te kunnen werken.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Groen Service om bij ons te komen werken en het team te versterken, neem dan contact op met je Persoonlijk begeleider, arrangeur, of bel 088 - 271 62 13. Leuk dat je bij ons wilt komen werken!

Openingstijden werkplek (Beschermd / Beschut)

Groen Service Pelgrimskerk
Reyerdijk 51
Maandag t/m donderdag
9:00 - 15:30

Groen Service Barendrecht
Bijdorp-West 81
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 15:30

Groen Service Alexander / Viersprong
John Mottweg 222
Maandag t/m donderdag
9:00 - 15:30

Team Werkt Groen Service