Kerstmarkt was weer gezellig dit jaar

Onze eigen kerstman, met zijn hulpjes op de achtergrondHoewel er minder bezoekers waren dan de voorgaande jaren (dit vanwege de kerstmarkt door omstandigheden niet op de zaterdag, maar woensdagm iddag werd gehouden) werd er toch weer een gezellige markt van gemaakt.

De kerststukjes die de mensen van Groen Service de afgelopen weken hard aan hadden gewerkt zijn allemaal verkocht, met één bijzonder exemplaar bezorgd op het hoofdkantoor, die vol lof was over het bouwwerk, wat onderaan dit artikel te bewonderen is.

Ondanks de (begrijpelijke) relatief lagere opkomst was de onderlinge sfeer goed, met vooral de levende kerststal weer het middelpunt van de belangstelling. In het begin van de middag waren er voor de vrijwilligers boterhammen gesmeerd door het vriendelijke personeel van het lunchcafe van Kreileroord zelf.

Helaas wat minder fotos dan gebruikelijk dit keer, maar dat mocht de pret niet drukken. Pr ettige kerstdagen, (brand)veilig oud en nieuw, rustig aan met de melkbussen en hopelijk tot volgend jaar!

                                         

Categorie: