Alexander de Viersprong

Alles Buitengewoon opgeruimd en netjes...

Vanuit het vroegere AC de Viersprong aan de John Mottweg 122 in de wijk Ommoord vertrekken wij dagelijks met bus en aanhangwagen om tuinonderhoud bij klanten in de omgeving te gaan doen. Naast het werk bij onze klanten is er ook genoeg te doen in en om de Viersprong; Openhaard hout zagen, blad ruimen, schoffelen of groenten verbouwen. Samen met onze vrijwilligers is het goed toeven op de Viersprong.

Voor veel medewerkers vormt het werk een prettige dagritme & structuur en de uitdagingen die het werk middels dagbesteding biedt; je bent bijna altijd buiten, je krijgt voldoende lichaamsbeweging en het werk is duidelijk, ontspannend en vastomlijnd.
Ben je enthousiast en gaat het werk je goed af dan bestaat er ook de mogelijkheid om door te stromen naar een betaalde baan.

Diverse cursussen om je vaardigheden binnen Groen service, hoveniersvak te verbeteren is zeker mogelijk. Wil je certificaten behalen zoals “VCA Basisveiligheid”, “Veilig werken met de Bosmaaier” of “Veilig werken met de Heftruck” ? Dan is hier zeker de mogelijkheid voor.

In samenwerking met ervaren hoveniers, begeleiders en een jobcoach kan er worden gekeken, naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Groen Service heeft contact met diverse andere bedrijven en werkplekken. Samen met jou kan er worden gekeken of je daar mogelijk aan de slag zou kunnen.

Medewerkers ontvangen een vergoeding van €2,50 per dag. Woon je verder dan 5 km bij het project vandaan dan worden je reiskosten vergoed. Uiteraard wordt je voorzien van werkkleding om je werk goed en veilig te kunnen doen.

Kom eens langs om te kijken, wat jij bij ons kan vinden!

Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen of onderhouden? Neem dan gerust contact men ons op. Wilt u meer weten over onze dit project of onze andere projecten? Kijk dan eens verder op onze website Tuin Aanleg en onderhoud.

Samen is het buiten gewoon mooi!!