Werken bij Groen Service

Groen Service

Jij wilt graag buiten werken in het groen, dan ga je dit doen. Jij mag in deze tuinen aan de slag met grasmaaien, heggen knippen, schoffelen van bloemrijke perken, planten bewateren en bomen snoeien en zo prachtige tuinen aanleggen. Wil je graag veilig leren werken met de bosmaaier of vorkheftruck, dan kan je hiervoor je certificaat halen. Ben je vervolgens geïnteresseerd om verder te gaan in het vak van hovenier of een VCA Basisveiligheid te behalen om vervolgens de arbeidsmarkt mee op te gaan, dan biedt Groen Service deze mogelijkheid middens samenwerking met ervaren hoveniers, de juiste begeleiding en een bekwame jobcoach.

Wat biedt Groen Service Pelgrimskerk IJsselmonde?

Midden in de wijk Groot IJsselmonde, aan de Reyerdijk 51, staat de Pelgrimskerk. Er wordt onderhoud gepleegd aan het openbaar groen, aanleg en verzorging van de moestuin en kruidentuin en daarnaast rijden we uit naar zeven grote tuinen in de omgeving. In deze tuinen mag he grasmaaien, heggen knippen, schoffelen van perken en snoeien van bomen en struiken.

Werk je liever aan onderhoudswerkzaamheden in en om de kerk, dan kan je aan de slag met het verven, beitsen en repareren van tuinmeubelen, de schutting of onderhoud aan de kerk zelf. Binnen de kerk bieden we ook allerlei schoonmaak werkzaamheden. Ben je technisch aangelegd of wil je daarin vaardiger worden, dan zijn er ook diverse fietsen die gerepareerd of gedemonteerd kunnen worden.

Al met al biedt werken bij Pameijer Groen Service Pelgrimskerk diverse mogelijkheden. Er is hier altijd wel wat te doen!

Wat biedt Groen Service Barendrecht?

In Barendrecht, op Bijdorp-West 81, ligt de focus op het onderhouden en aanleggen van tuinen. Elke dag rijden er twee teams vanuit het bedrijventerrein met al het benodigde gereedschap en materiaal naar de tuinen. Een team rijdt naar een project voor het aanleggen van tuinen, en een ander team vertrekt naar diverse tuinen voor onderhoud.

Wat biedt Groen Service Alexander / Viersprong?

Vanuit het vroegere AC de Viersprong aan de John Mottweg 222 in de wijk Ommoord vertrekken wij dagelijks met bus en aanhangwagen om tuinonderhoud bij klanten in de omgeving te gaan doen. Naast het werk bij onze klanten is er ook genoeg te doen in en om de Viersprong; Openhaard hout zagen, blad ruimen, schoffelen of groenten verbouwen

Welke ondersteuning krijg je?

Praktijkondersteuners en leerwerkcoaches bieden je de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om je doelen te behalen. Wij houden jouw vaardigheid bij middels INVRA-arbeid. Wil je een certificaat halen, dan bespreken we dit met elkaar om te kijken of het op dat moment haalbaar is.

Wat levert het je op?

  • Je leert er samen en zelfstandig te werken
  • Je kan je vaardigheden waarmaken door een certificaat voor bosmaaien, vorkheftruck rijden en/of je VCA Basisveiligheid te behalen.
  • Je wettelijk toegestane dagvergoeding is € 2,50 per dag (€ 1,25 per dagdeel), plus een eventuele reiskostenvergoeding indien je meer dan 5 km. vanaf je huis moet reizen.

Wat is ook nog belangrijk om te weten?

Leuk dat je bij ons wilt komen werken! Een paar dingen zijn belangrijk om te hebben:

  • Je hebt een indicatie voor begeleiding nodig (Beschermd of Beschut)
  • Je kunt zelfstandig reizen of je hebt een indicatie voor vervoer (tot 6 km. van je woning).
  • Je moet zelf een lunchpakketje meenemen.
  • Je krijgt van ons beschermende kleding in bruikleen, deze kleding moet je dragen om bij ons te kunnen werken.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Groen Service om bij ons te komen werken en het team te versterken, neem dan contact op met je arrangeur, of bel 088 - 271 62 13.

Openingstijden werkplek (Beschermd / Beschut)

Groen Service Pelgrimskerk
Reyerdijk 51
Maandag t/m donderdag
9:00 - 15:30

Groen Service Barendrecht
Bijdorp-West 81
Maandag t/m vrijdag
9:00 - 15:30

Groen Service Alexander / Viersprong
John Mottweg 222
Maandag t/m donderdag
9:00 - 15:30

Team Werkt Groen Service